Acest lucru mi -ar oferi nu numai o imagine a sănătății mele intestinale, ci și sănătatea mea celulară.

0 views
0%

Acest lucru mi -ar oferi nu numai o imagine a sănătății mele intestinale, ci și sănătatea mea celulară.

Tatcha crema de piele de rouă plumping & amp; Hidratarea hidratantă – Magazin de 68,00 USD acum

Indiferent dacă aveți pielea normală, uscată sau combinată, Tatcha The Dewy Skin Cream își va îndeplini promisiunile de a hidrata, de a se prăbuși și de a dezvălui un ten mai luminos. Pe site-ul lui Sephora, se spune că crema cu nuanțe purpurii funcționează doar pentru tipuri normale și uscate ale pielii, dar, ca cineva cu piele combinată, pot atesta cât de bine funcționează dincolo de profilul pielii publicate.

povești conexe Până acum câteva săptămâni, meditația și cu mine am fost încă o pauză pentru că pur și simplu nu am avut suficient timp. Acum că lucrurile sunt puțin (citiți: multe) diferite, m -am întors încă o dată la practica mea. Și din moment ce aplicațiile de meditație gratuite abundă chiar în acest moment, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a vă urca pe pernă și a oferi o șansă de a oferi o șansă.

chiar acum, aplicațiile care predau meditația care, de obicei, te-ar costa un bănuț destul de binecuvântat. Veți găsi cele mai bune TK de mai jos pentru a vă descărca pe telefon data viitoare când gândurile dvs. încep să se simtă ca un tsunami.

Cele mai bune aplicații de meditație gratuite pe care le puteți descărca

1. Insight Timer

Vizualizați această postare pe Instagram

Cu cât devii mai liniștit, cu atât mai mult poți auzi. #ramdass

O postare partajată de Insight Timer (@InsightTimer) la 1 aprilie 2020 la 17:23 pm PDT

Insight Timer este un jucător cheie original în spațiul de aplicații de meditație și Încă mai ucide jocul în 2020. Cu meditația dintr -o mulțime de tradiții și profesori, literalmente nu vă puteți plânge că această aplicație nu are suficient conținut. Există o opțiune MembersPlus pe care o puteți accesa printr -un talpă de plată dacă doriți să aruncați lucrurile la o notă, dar TBH, probabil că puteți medita pentru tot restul vieții și să nu rămâneți fără lecții ghidate în această aplicație.

Povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

oricine are pielea grasă și porii mari știe cât de crucial este un primer bun atunci când utilizați fundația. M -am obișnuit atât de mult să folosesc un primer pentru a ajuta la estompa porii și chiar să -mi scot tonul pielii, mă simt dezbrăcat în perioadele rare în care îl uit. Inutil să spun, sunt destul de serios în ceea ce privește primerii (poate nu la fel de grav ca eyelinerul lichid, dar sunt destul de destul de sus) și sunt mereu în jos pentru a experimenta ori de câte ori vine unul nou. Tatcha a fost unul dintre mărcile mele preferate de îngrijire a pielii de ani buni și am fost un fan imens al primerului său original de pânză de mătase (52 USD), care este un balsam bogat, solid, care vine într-un compact. După succesul pânzei de mătase, brandul a urmat cu o versiune spinoff – Tatcha’s Liquid Silk Canvas (52 USD), care vine într -o sticlă și este un tip diferit de formulă.

Tatcha Canvasul de mătase lichid: Protector cu pene de pene Primer – 52,00 USD Magazin acum Tatcha The Silk Canvas Protective Primer – 52,00 USD Magazin acum

Tatcha Silk Canvas Primer vs. Tatcha Liquid Silk Canvas Primer

Potrivit lui Daniel Martin, machiaj și Tatcha Global Director de Artistry & Amp ; Educația, principala diferență între pânza originală de mătase și pânza de mătase lichidă este consistența formulelor. În timp ce originalul este un balsam bogat, catifelat, lichidul este o versiune mai ușoară, fără ulei. Ambele sunt fabricate cu extracte de pulbere de mătase pentru a netezi porii și ridurile, precum și un amestec de extracte botanice și bogate în antioxidanți, care vizează protejarea și hrănirea pielii. „O modalitate ușoară de a determina ce versiune se va potrivi mai bine cu nevoile tale de ten este să se potrivească formulelor asemănătoare asemănătoare”, explică Martin. „Dacă vă aflați într -un climat mai uscat sau aveți pielea uscată și folosiți un hidratant emolient pentru a ajuta la hrănirea hidratării pe piele, pânza de mătase se va asorta frumos și, în mod similar -hidratant liber, ajunge la pânza de mătase lichidă. ”

pentru că am piele grasă/combinată, pânza de mătase lichidă pare să aibă cel mai mult sens, ceea ce am crezut că este interesant, deoarece am avut atât de grozav Rezultate cu primerul original. Dar Martin spune că ambele formule păstrează machiajul în loc și împiedică creșterea sau crăparea fără a se pilot sau a deveni prea alunecoasă. M-am gândit că pânza de mătase lichidă ar putea fi mai bună pentru mine în zilele de vreme caldă (care, care trăiește în LA, este practic în fiecare zi a anului). Am observat una dintre principalele diferențe între primerii chiar din pachet, literal.

Deoarece pânza originală de mătase este un balsam solid într -un compact, trebuie să scoateți o cantitate mică cu spatula inclusă (sau unghia ta lungă dacă ești leneș, ca mine) și masează -l în piele. Mătasea lichidă vine într -o sticlă, așa că aplicați doar o pompă, așa că este mult mai ușor pentru mine în acest sens. După ce mi -am îmbrăcat hidratantul și protecția solară, am aplicat primerul folosind degetele mele așa cum recomandă Martin („Vă permite să controlați mai bine aplicația; îl puteți lucra pe piele fără a măcin în pori și veți ajunge să utilizați mai puțin produs, deoarece există Fără burete sau perie înmuie formula. ”) Și am constatat, de asemenea, că s -a amestecat în pielea mea mai repede decât balsamul, ceea ce a făcut ca procesul de aplicare să fie destul de rapid.

povești conexe Există o serie de factori diferiți care determină cum să vă îngrijiți și să vă stilați părul. Cei mai mulți dintre noi știm deja că ar trebui să luăm în considerare lungimea, textura, grosimea și nivelul daunelor atunci când vine vorba de alegerea produselor, dar există un alt element (mai puțin vorbit și, probabil, mai important) despre care stilistii ar trebui să fie de vârf : porozitate. Dacă aveți păr de porozitate scăzută, șuvițele dvs. vor răspunde la tratamente într -un mod unic. Veți dori să acordați o atenție deosebită ceea ce utilizați pentru a vă asigura că părul dvs. răspunde așa cum doriți.

Similar cu pielea ta, părul are pori, care afectează capacitatea sa de a ține apă. Porozitatea se referă la cât de mult este ridicată cuticula și la modul în care aceasta afectează retenția de umiditate, spune Cara Crafton, o educatoare cu dovadă vie. Dacă aveți părul scăzut de porozitate, înseamnă că apa, uleiurile și produsele au un timp mai greu să pătrundă cuticula părului pentru a oferi umiditate arborelui de păr. Produsele tind să rămână deasupra părului față de absorbția de păr, spune ea. Părul cu porozitate scăzută are dificultăți în a rămâne umed, ceea ce face dificil de spălat, durează mult timp pentru a se usca și are dificultăți în echilibrarea umidității optime. Porozitatea tinde să fie genetică, ceea ce înseamnă că este în general greu de schimbat, dar lucruri precum stilul de căldură și expunerea la elemente pot avea un efect.

povești conexe Cu toții am avut acele zile în care a fost greu să călătorești scările sau chiar să mergem din cauza durerilor și etanșeității musculare, iar uneori rularea spumei și întinderea nu o taie. Dacă aveți nevoie să creșteți ante -ul pe rutina de recuperare, Theragun Elite (399 USD) vă va slăbi nodurile cele mai strânse. Și în onoarea Black Friday, îl puteți marca pentru 100 de dolari din prețul obișnuit.

Instrumentul acționează ca un tratament de terapie percutabilă la domiciliu și a devenit un fave de cult în rândul participanților la gimnastică pentru capacitatea sa de a ameliora tensiunea. Utilizează impulsuri rapide, care ajută la inducerea fluxului de sânge către țesuturile moi. Drept urmare, obțineți mai puțină etanșeitate musculară și mobilitate sporită. Conform cercetărilor, percuția corpului poate duce la o mai bună sănătate fizică și psihică, iar un studiu a constatat că poate scădea nivelul de acid lactic din mușchii tăi până la 48 de ore după un antrenament. Terapia vibrațională poate ajuta la durere, dureri musculare sau etanșeitate și recuperare, Lauren Lobert, DPT și proprietarul Apex Terapia fizică a spus anterior Well+Good. Poate fi o alternativă ieftină la masaj pentru a ajuta la menținerea performanței, prin a face cunoștință și a preveni acumularea acidului lactic în mușchi.

În timp ce toate dispozitivele Therabody vă vor oferi mușchilor acest fel de mult necesar Masaj (în două minute plat, apropo), elita a devenit un favorit al fanilor din mai multe motive. Este cel mai liniștit dispozitiv din colecția mărcii, iar designul său zvelt vă permite să îl luați cu voi, indiferent unde vă aflați, ceea ce îl face partenerul final pentru fiecare antrenament. Dispune de un ecran OLED și capabilități de încărcare wireless (da pentru nicio cabluri!) Și îl puteți împerechea cu aplicația Therabody pentru o experiență mai personalizată. Datorită unui mâner ergonomic, multi-grip, dispozitivul vă permite să atingeți toate nodurile musculare greu de atins și puteți alege între cinci viteze diferite pentru a vă asigura că obțineți exact tratamentul de care aveți nevoie. Deci ce mai aștepți? Du -te să -ți bei amicul percutiv (pentru un preț serios cu reducere) și spune -ți la revedere de la mușchiul mușchiului o dată pentru totdeauna.

Magazin acum: Theragun Elite, 299 USD (valoare de 399 USD)

Foto: Therabody

Cumpărați acum: Theragun Elite, 299 USD (valoare de 399 USD)

Oh, salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărcile de wellness-fave-fave și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

Introduceți adresa de e -mail Etichete: tehnologie de fitness Nimic nu a afectat lumea sănătății în ultimul deceniu, precum progresele în domeniul sănătății intestinale. Am fost jurnalist la Well+Good de cinci ani în plus și am scris mai mult de 2.000 de articole în acest timp; Pot să vă spun de prima dată că este aproape imposibil să vorbiți despre sănătate fără a vorbi despre intestin.

intestinul tău afectează digestia, sigur, dar îți afectează și sănătatea imună și probabilitatea de a te simți anxios sau deprimat. Cea mai gravă este legătura dintre sănătatea intestinului și bolile cronice, inclusiv anumite tipuri de cancer și afecțiuni cognitive, cum ar fi Alzheimer. Dacă am învățat ceva https://harmoniqhealth.com/ro/ în timp ce îmi făceam treaba – și să pot apela experți medicali și oameni de știință, m -a învățat multe – este că știind ce se întâmplă în intestinul tău este mult important.

într -un Efortul de a exersa ceea ce predic, am decis să încerc Testul de Informații pentru Sănătate al lui Viome (250 USD), care include o analiză a microbiomului. Compania Gut Health vinde un kit axat exclusiv pe Gut Health pentru 100 de dolari mai ieftin, dar compania a întins mâna și mi -a oferit versiunea de lux, care include un test de sânge împreună cu testul scaunului. Acest lucru mi -ar oferi nu numai o imagine a sănătății mele intestinale, ci și sănătatea mea celulară. (Fiecare loc de muncă are avantajele sale. A mea se întâmplă să -mi analizeze sângele și cocoșul gratuit.)

Foto: Viome Viome Health Intelligence Kit – 250,00 USD Cumpărați acum

Iată cum funcționează: trimiteți mostre de mostre de Sângele și scaunul tău pentru echipa de oameni de știință pregătiți din Viome. Ei îl analizează și vă oferă un set de scoruri legate de sănătatea intestinului, vârsta biologică, sănătatea funcțională celulară, sănătatea imună, nivelul de energie și răspunsul la stres. Testatorii li se oferă, de asemenea, sfaturi pentru îmbunătățirea scorurilor lor, folosind o listă cuprinzătoare de alimente pentru a mânca și evita. De asemenea, puteți opta pentru suplimentele și probiotice, care sunt special concepute pentru fiecare individ pe baza scorurilor lor.

ca cineva cu sindrom de colon iritabil (IBS), am fost mai ales interesat să văd dacă învăț mai multe despre mai multe despre Intestinul meu m -ar putea ajuta să -mi gestionez mai bine simptomele. Naveen Jain, fondatorul și CEO -ul Viome, consideră că poate. Am publicat cercetări care arată că pentru persoanele [cu IBS] care urmează de fapt recomandările alimentare și suplimente ale lui Viome, scorul lor clinic de IBS a scăzut cu 40 la sută, îmi spune Jain. El spune, de asemenea, că testul s -a dovedit, de asemenea, ajută la depresie și anxietate, cu 40 la sută, respectiv 36 la sută. Următoarele lor studii clinice se concentrează pe cât de eficiente în urma sfaturilor personalizate ale lui Viome pot ajuta cu boli cronice, inclusiv anumite tipuri de cancer.

Jain îmi spune, de asemenea, că afacerea lui Viome este în plină expansiune. Covid-19 a fost, desigur, o perioadă atât de întunecată, dar o pozitivă care a provenit de la acesta este că mai mulți oameni preiau controlul asupra propriei sănătăți, spune el. Cred cu adevărat că viitorul asistenței medicale va fi livrat nu la spital, ci acasă. Testele la domiciliu sunt cu siguranță mai ușoare decât să merg la spital și am fost mai mult decât dispus să -i dau o lovitură.

povești conexe Jennifer Lopez și cu mine avem câteva lucruri în comun: suntem amândoi brunete transformate-blonde, amândoi iubim dansul polului (deși unul dintre noi este, poate, mai bine decât celălalt) și amândoi ne-am întors recent împreună cu tipuri din trecutul nostru. Cu excepția cazului în care ați fost într-o retragere tăcută în stil Jared Leto în ultimele 24 de ore, probabil că ați auzit vestea că, după un hiatus de 17 ani, Lopez și Ben Affleck par să fi reluat vechea lor flacără. Întrucât cineva care a petrecut recent multe nopți nedormite întrebându -se dacă și eu ar trebui să mă întorc împreună cu fostul meu, acest tip de știri îmi oferă speranță. De asemenea, ridică întrebarea dacă a oferi sau nu cuiva o a doua șansă poate fi uneori o idee bună.

Deși nu pot să mă prefac că știu ce se întâmplă în capetele lui Ben și Jen în ultimul deceniu și jumătate, pot vorbi din experiența personală despre a -l lăsa pe un fost să se întoarcă în viața mea. Deși se dovedește a fi una dintre cele mai bune decizii romantice pe care le -am luat vreodată, nu a fost tocmai un proces ușor. A început cu multă auto-reflecție, urmată de o comunicare grea, deschisă și conversații dure și deschise cu prietenii preocupați. Cu alte cuvinte, nu este la fel de ușor ca să tragi un hei, vrei să întâlnești din nou? text. Este nevoie de lucru.

Deci, dacă vă gândiți să trageți un #Bennifer și să reluați o flacără veche, continuați să citiți pentru câteva sfaturi pro-aprobate despre cum să vă asigurați că o faceți corect.

Povești conexe În anul 2020, ceasurile inteligente își păstrează propriile înregistrări cu privire la sănătatea ta. Niciun purtabil nu -ți înlocuiește călătoria la medic, dar poți învăța multe despre corpul tău doar aruncând o privire la încheietura mâinii – și acest lucru este valabil mai ales pentru sănătatea inimii tale. Săptămâna aceasta, Fitbit a devenit a doua purtabilă (după Apple Watch) care a primit autorizația de la Administrația pentru Alimente și Droguri din SUA pentru a detecta fibrilația atrială (AFIB) – un câștig mare pentru smartwatch -ul Price Point mai mic.

Luni, Fitbit a primit o autorizare 510 (k) de la FDA și marcajul Conformité Européenne (CE) în Uniunea Europeană. Adică, aplicația sa de electrocardiogramă (ECG) poate fi acum utilizată pentru a evalua ritmul cardiac pentru AFIB prin Fitbit Sense, lansat în octombrie 2020. Până acum, doar Apple Watch a primit același ștampilă de aprobare.

atrial Fibrilarea afectează aproximativ 2,7 milioane de americani și se caracterizează printr -un ritm cardiac neregulat, care de obicei se află în 100 până la 180 de bătăi pe minut, explică John Higgins, MD, un cardiolog sportiv cu McGovern Medical School la Uthealth din Houston. Această gamă dezvăluie o mulțime de realități despre sănătatea ta. Este asociat cu boli de inimă subiacente, probleme tiroidiene sau factori de risc cardiovascular, spune dr. Higgins. De obicei, înseamnă că există o altă problemă medicală și ar trebui să vedeți medicul dumneavoastră. [Cel mai important] important, netratat, poate duce la un accident vascular cerebral. Persoanele cu fibrilație atrială au, de asemenea, un număr mai mic de trepte zilnic.

From:
Date: March 22, 2021
Afrodita Escorts Banner